Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşudan yoğurt istemek

Rüyada komşudan yoğurt istemek

Rüyada komşudan yoğurt istemek artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, hedeflerine ulaşacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşudan yoğurt istemek gördüyseniz:

  • Belli konulardaki fikirlerinizi bilinir hale getirmeniz gerekiyor.

Rüyada komşudan yoğurt istemek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada komşuya yoğurt vermek ilerleyeceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, bereketinin artacağına işarettir.

Rüyada komşudan yoğurt almak uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yoğurt istemek sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına yorulur.

Rüyada birinden yoğurt istemek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına işaret eder.

Rüyada komşudan bir şey istemek talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, huzurlu günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada komşudan yardım istemek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine inanılır.

Rüyada komşudan su istemek çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments