Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşuya bir şey vermek

Rüyada komşuya bir şey vermek

Rüyada komşuya bir şey vermek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine alamet eder.

Rüyada komşuya bir şey vermek gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden teklifler alabilirsiniz.

Rüyada komşudan bir şey istemek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, zorlukların biteceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada komşudan bir şey almak bazen de rahat geçeceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine yorulur.

Rüyada komşuya bir şey vermek dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, işinde zarar edeceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada komşusunun hamile olduğunu duymak buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, mutluluğundan olacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine yorulur.

Rüyada komşusunu ağlarken görmek bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada komşudan tatlı almak kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, çok büyük başarı kazanacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada komşu çocuğunun öldüğünü görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada komşusunun doğum yaptığını görmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, isteklerinin erteleneceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments