Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın komşu görmek

Rüyada kadın komşu görmek

Rüyada kadın komşu görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, birçok engelin aşılacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, keyfin kaçacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine delalettir.

Rüyada kadın komşu gördüyseniz:

  • Sizi hazır olmadığınız kararlar almaya zorlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada komşu kadını öpmek sorunlarını bitireceğine, yeni işler alacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın komşu görmek maddi zararlara uğrayacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşu kadını hamile görmek Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşu kadınla kavga etmek kısa zamanda çok yol alınacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine inanılır.

Rüyada komşu kadını görmek kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın komşunu görmek onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada komşu kadınları görmek sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada komşudan yardım görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments