Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolun yaralandığını görmek

Rüyada kolun yaralandığını görmek

Rüyada kolun yaralandığını görmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolun yaralandığını gördüyseniz:

  • Maddi açıdan girdiğiniz veya girmeyi planladığınız maceralarda diğerleriyle aynı şekilde düşünmüyor olabilirsiniz.

Rüyada kolunda yaralar çıktığını görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine inanılır.

Rüyada kolda yara izi görmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, güzel haberlerin alınacağına inanılır.

Rüyada birinin kolunda yara görmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolunda yaralar görmek belki ölümler görüleceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada kolunun yaralandığını görmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolundan yaralandığını görmek iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kollarında yara görmek uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, insan sevindireceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına delalettir.

Rüyada kolundan yaralanmak büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments