Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunda yara görmek

Rüyada kolunda yara görmek

Rüyada kolunda yara görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, nimetin çoğalacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolunda yara gördüyseniz:

  • Belli konuların büyümemesi için daha sakin kalmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada birinin kolunda yara görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına tabir olunur.

Rüyada kolundan yaralandığını görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine işarettir.

Rüyada başkasının kolunda yara görmek işlerinin de hal yoluna gireceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolunda yaralar çıktığını görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolda yaralar görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine tabir olunur.

Rüyada kollarını yara görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine delalet eder.

Rüyada kolda yara izi görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya delalet etmektedir.

Rüyada kolda yara görmek dünya malı edineceğine, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments