Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolundan yaralanmak

Rüyada kolundan yaralanmak

Rüyada kolundan yaralanmak çok zor zamanlar geçireceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada kolundan yaralanmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler uzun zamandır devam eden bir duruma farklı yaklaşmanızı öneriyorsa ciddiye almanızda fayda var.

Rüyada kolunda derin yara görmek istediği herşeye kavuşacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının kolunda yara görmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kolda derin yara görmek hak yolundan ayrılmayacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada kolda yaralar görmek daha iyi imkânlara sahip olacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolda yara izi görmek beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına delalettir.

Rüyada kollarda yara görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Rüyada kolunun yaralandığını görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına yorulur.

Rüyada birinin kolunda yara görmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments