Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunu yara görmek

Rüyada kolunu yara görmek

Rüyada kolunu yara görmek emrinde insan çalıştıracağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolunu yara gördüyseniz:

  • Başkalarının durumunu veya standartlarını ölçmeye çalışmak baskı yaratabilir.

Rüyada kolunda yara çıktığını görmek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, büyük özgüven kazanacağına işaret eder.

Rüyada kolunun yara görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, deniz aşırı işler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin kolunda yara görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolundan yaralanmak çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada kollarda yara görmek kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına rivayet eder.

Rüyada kolundan yaralandığını görmek yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada kolda yaralar görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolunda yara olduğunu görmek hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments