Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşağı doğru kaymak

Rüyada aşağı doğru kaymak

Rüyada aşağı doğru kaymak geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, yeni işler peşinde koşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşağı doğru kaymak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış birşeydir.

Rüyada aşağı doğru kaymak peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına rivayet eder.

Rüyada aşağıya doğru uçmak aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, bilgiyle donanacağına alamet eder.

Rüyada karda aşağı kaymak rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı kaymak uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, hastalıkların uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağıya kaymak bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına delalettir.

Rüyada dağdan aşağıya kaymak başarılarının kalıcı olacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, kazancının günden güne çok artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağı kaymak işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada tepeden aşağıya kaymak geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments