Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunu sarılı görmek

Rüyada kolunu sarılı görmek

Rüyada kolunu sarılı görmek ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, rızkın gittikçe azalacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine alamet eder.

Rüyada kolunu sarılı gördüyseniz:

  • Aşk lişkilerinize fazla zaman ayıramayacaksınız.

Rüyada altın sarısı kol saati görmek kötü sözler duyacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı kol saati görmek yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin koluna sarılmak kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada sarı kol saati takmak sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada koluna yılan sarılmak parasal anlamda rahat edeceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine işaret eder.

Rüyada kolunu sarılı görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada parlak kol saati takmak ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada kol kirmak aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments