Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol kirmak

Rüyada kol kirmak

Rüyada kol kirmak kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Rüyada kol kirmak gördüyseniz:

  • Sonradan kolay, kolay geri alamayacağınız kararlardan kaçınmalısınız.

Rüyada kol kirmak kötü halden iyi hale geçeceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine alamet eder.

Rüyada kirli balkon yıkamak genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına yorulur.

Rüyada kirli akarsu görmek başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, savurgan bir hayat yaşayacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada kirli minder görmek atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişini kirli görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirli forma görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına delalettir.

Rüyada çok kirli çamaşır görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada evde kirli su görmek sorunlarının çözüme kavuşacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments