Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolda yaralar görmek

Rüyada kolda yaralar görmek

Rüyada kolda yaralar görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, rızkının kesilmeyeceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolda yaralar gördüyseniz:

  • Fiziksel uğraşlara gerek duyabilirsiniz.

Rüyada başkasının kolunda yara görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kollarda yara görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin kolunda yara görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada kolunda yara görmek küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koldan yaralanmak kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolunda yaralar görmek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, hasret çekenlerin buluşacağına delalettir.

Rüyada kolunda derin yara görmek ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına tabir olunur.

Rüyada kolundan yaralandığını görmek beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments