Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolundan kan görmek

Rüyada kolundan kan görmek

Rüyada kolundan kan görmek yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, karasızlık yaşayacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, her geçen gün sorunların artacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolundan kan gördüyseniz:

  • İlişkilerin reformize olması gerekiyor.

Rüyada sol koldan kan vermek küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kolundan kan almak maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, işlerin rast gideceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına inanılır.

Rüyada kolda kan görmek fikirlerinin çatışacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada koldan kan aldırmak sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına tabir olunur.

Rüyada kolundan kan görmek hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolundan kan aktığını görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına tabir olunur.

Rüyada sol koldan kan aldırmak hayırlı kapıların açılacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına tabir olunur.

Rüyada kolundan kan aldırmak kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments