Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolundan kan almak

Rüyada kolundan kan almak

Rüyada kolundan kan almak işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, hırpalanacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına, toplum içindeki değerinin artacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, hayırlı bir eşe, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolundan kan almak gördüyseniz:

  • Herşeye rağmen dikkatle dinlemekte fayda var.

Rüyada kolunda kan görmek başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, istediği yola çıkacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada koldan kan aldırmak çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolda kan görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolundan kan aktığını görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolundan kan almak kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolundan kan aldığını görmek sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada sol koldan kan aldırmak uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına delalet eder.

Rüyada kolundan kan vermek ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments