Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolundan ameliyat olduğunu görmek

Rüyada kolundan ameliyat olduğunu görmek

Rüyada kolundan ameliyat olduğunu görmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kolundan ameliyat olduğunu gördüyseniz:

  • Sonunda, tekerleğin icadından beri ertelediğiniz belli bir konu hakkında karar verebilirsiniz ya da vermeniz gerekebilir.

Rüyada kolundan ameliyat olduğunu görmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koldan ameliyat olmak maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına delalet eder.

Rüyada kolundan ameliyat olmak gözünü para hırsı bürüyeceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına işarettir.

Rüyada ayaktan ameliyat olmak çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada kendi kendini ameliyat etmek sorunlarını bu sayede çözeceğine, hileye, fesada bulaşacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına işarettir.

Rüyada kalp ameliyatı görmek eski enerjisini bulacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada ameliyatta öldüğünü görmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ameliyat masasından kaçmak yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments