Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaktan ameliyat olmak

Rüyada ayaktan ameliyat olmak

Rüyada ayaktan ameliyat olmak etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, kendi işini açacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada ayaktan ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Hayattan zevk almanızı sağlayacak aktivitelere zaman ayırmalı, alışılmadık işlerle vakit geçirmelisiniz.

Rüyada ayaktan ameliyat olmak daha fazla dünya malı sahibi olacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakta tümör görmek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, büyük aksilikler yaşayacağına delalettir.

Rüyada ayakta mantar görmek aile bireyleri ile tartışacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde ayakta durmak yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine yorulur.

Rüyada ayaktan kurt çıkarmak maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, atılım yapacağına delalet eder.

Rüyada otobüste ayakta gitmek şansının ve bahtının açık olacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine işaret eder.

Rüyada ayaktan öpülmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada ayaktan iğne vurulduğunu görmek elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments