Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolundan ameliyat olmak

Rüyada kolundan ameliyat olmak

Rüyada kolundan ameliyat olmak sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, güç ve para kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolundan ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Bazı sözleriniz, sevdiğiniz bir kişinin cesaretine veya kendine olan güvenine zarar verebilir.

Rüyada kolundan ameliyat olmak elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin muradına ereceğine alamet eder.

Rüyada kolundan ameliyat olduğunu görmek mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada koldan ameliyat olmak zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere inanılır.

Rüyada kardeşinin ameliyat olduğunu görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada kalpten ameliyat olmak çok iyi atılımlar yapılacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada ameliyattan kaçmak yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, parasının ve canın güvende olacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına alamet eder.

Rüyada böbrek ameliyatı görmek hakkıyla kazanca, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, başarıları ile tanınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bağırsak ameliyatı olmak zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, talihin yüze güleceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments