Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koldan ameliyat olmak

Rüyada koldan ameliyat olmak

Rüyada koldan ameliyat olmak esenlik içinde olacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, bereketli ve hayırlı olacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada koldan ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Oldukça şaşırtıcı bulabileceğiniz ya da tuhaf karşılayabileceğiniz durumlar veya kişiler karşısında, alaycı veya yanlış anlaşılmaya müsait değil, daha politik yorumlar yapmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada kolundan ameliyat olmak hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolundan ameliyat olduğunu görmek büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada koldan ameliyat olmak o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına rivayet eder.

Rüyada annemi ameliyat olmuş görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızının ameliyat olduğunu görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına delalet eder.

Rüyada ameliyat edildiğini görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, eşi ile problemler yaşayacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ameliyat yaptığını görmek emeklerinin karşılığını göreceğine, problemlere çözüm bulunacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacağından ameliyat olmak her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments