Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kendini ameliyat etmek

Rüyada kendi kendini ameliyat etmek

Rüyada kendi kendini ameliyat etmek ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, saadetinin yükseleceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, kendisini korumaya alacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi kendini ameliyat etmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya kariyerinizde değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada ameliyat görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine yorulur.

Rüyada kafadan ameliyat olmak fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, işlerinin baltalanacağına delalettir.

Rüyada ameliyat dikişi görmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada burun ameliyatı görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada bacak ameliyatı olmak ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının ameliyat olduğunu görmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada burnundan ameliyat olmak uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, parasının azalacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada çocuğunu ameliyat ettirmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments