Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol tüylerini almak

Rüyada kol tüylerini almak

Rüyada kol tüylerini almak sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine işarettir.

Rüyada kol tüylerini almak gördüyseniz:

  • Olayların yatışmasını beklemekte fayda var.

Rüyada kolları tüylü görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kol tüylerini almak büyük takdir toplanacağına, kazanç kapılarının kapanacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolda tüy görmek emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, hayatının tamamen altüst olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolunda tüy görmek ticaret ehli olacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, mutluluğunun daim olacağına rivayet eder.

Rüyada kollarının tüylendiğini görmek kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kollarda tüy görmek elde bulunan imkânların artacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yeni bir semte taşınılacağına alamet eder.

Rüyada kol tüyü görmek işlerin yoluna sokulacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, sevdiklerinden ayrı kalınacağına işarettir.

Rüyada tüyleri yakmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments