Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kollarda tüy görmek

Rüyada kollarda tüy görmek

Rüyada kollarda tüy görmek yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kollarda tüy gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalacağınız bir durumdan daha fazla sosyalleşerek ya da iletişim ağınızı genişleterek kurtulabilirsiniz.

Rüyada kolları tüylü görmek başarıya giden yolların açılacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına alamet eder.

Rüyada kol tüyü görmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına işarettir.

Rüyada kolda tüy görmek yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada kolunda tüy görmek sorunların ve sıkıntıların artacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kol tüylerini almak saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına inanılır.

Rüyada kollarının tüylendiğini görmek sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine inanılır.

Rüyada kollarda tüy görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücudun tüylenmesini görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments