Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol tüyü görmek

Rüyada kol tüyü görmek

Rüyada kol tüyü görmek parasını ve işini kaybedeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kol tüyü gördüyseniz:

  • Tepkilerinizi gösterebileceğiniz için kendinizi daha rahat hissedeceksiniz.

Rüyada kol tüylerini almak dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, ilim irfan öğreneceğine delalet eder.

Rüyada kolda tüy görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına rivayet eder.

Rüyada kolunda tüy görmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine inanılır.

Rüyada kolları tüylü görmek rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kol tüyü görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sorunlarının biteceğine, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına delalet eder.

Rüyada kollarının tüylendiğini görmek parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına yorulur.

Rüyada kollarda tüy görmek şansının ve kısmetlerinin açılacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine delalettir.

Rüyada kedi tüyü görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments