Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolları tüylü görmek

Rüyada kolları tüylü görmek

Rüyada kolları tüylü görmek yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolları tüylü gördüyseniz:

  • Güzel yolculuklar yapabilir.

Rüyada kolları tüylü görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine işarettir.

Rüyada kolda tüy görmek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, hasretin biteceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya işarettir.

Rüyada kolunda tüy görmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kollarının tüylendiğini görmek hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, karlı çıkacağına, kredi çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kol tüylerini almak ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kollarda tüy görmek içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kol tüyü görmek çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzde tüy görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments