Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunda kan görmek

Rüyada kolunda kan görmek

Rüyada kolunda kan görmek her anlamda feraha kavuşacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolunda kan gördüyseniz:

  • Dikkatli olmazsanız herşeyi yeniden eski haline getirebilmeniz uzun süre uğraşmanızı gerektirebilir.

Rüyada kolundan kan aldırmak başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolundan kan almak kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sol koldan kan aldırmak kafasını toparlayacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolunda kan görmek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kolundan kan görmek iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolundan kan aktığını görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kazancının günden güne arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kolundan kan aldığını görmek toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada koldan kan aldırmak sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, hedeflere ulaşılacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments