Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın zincir hediye almak

Rüyada altın zincir hediye almak

Rüyada altın zincir hediye almak geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına alamet eder.

Rüyada altın zincir hediye almak gördüyseniz:

  • Yardım istemekten çekinmemeli veya size destek olmak için ayağınıza kadar gelmelerini beklememelisiniz.

Rüyada altın zincir hediye almak hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada kopmuş altın zincir görmek hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada altın zincir kaybetmek yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada altın zinciri görmek dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın zincir taktığını görmek kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada boynunda altın zincir görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine delalettir.

Rüyada altın zincir bilezik görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine inanılır.

Rüyada altın zincir koptuğunu görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments