Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolun kesileceğini görmek

Rüyada kolun kesileceğini görmek

Rüyada kolun kesileceğini görmek edilen duaların karşılığını bulacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, ona mutluluk getireceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, rekabet edebilme gücünün artacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolun kesileceğini gördüyseniz:

  • Bir tür maneviyat arayışı içinde olmanız mümkündür.

Rüyada kolların kesildiğini görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kol kesilmesi görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine yorulur.

Rüyada kol bileğinin kesildiğini görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına yorulur.

Rüyada kollarımın kesildiğini görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sol kolun kesildiğini görmek zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine yorulur.

Rüyada kolunun kesilmesini görmek şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolunun kesileceğini görmek üzüntülerinin biteceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kollarının kesildiğini görmek evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments