Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kollarımın kesildiğini görmek

Rüyada kollarımın kesildiğini görmek

Rüyada kollarımın kesildiğini görmek kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, yüksek bir makama geleceğine, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya rivayet etmektedir.

Rüyada kollarımın kesildiğini gördüyseniz:

  • Gerçeklerle yüzleşmeniz devam eden veya başlamak üzere olan bazı projelerin, iş birliklerini, ilişkilerin ya da görevlerin oluru, verimliliği veya uygulanabilirliği üzerine tekrar düşünmenizi gerektirebilir.

Rüyada kardeşinin kolunun kesildiğini görmek geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, iyi şeyler yaşayacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin kollarının kesildiğini görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına yorulur.

Rüyada kendi kolunun kesildiğini görmek sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına işaret eder.

Rüyada kolun kesileceğini görmek yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine delalettir.

Rüyada kolların kesildiğini görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin kolu kesilmek kişinin fena halde yanılacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kol kesilmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine inanılır.

Rüyada kolunun kesildiğini görmek kısmetlerinin çoğalacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments