Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kollarının kesildiğini görmek

Rüyada birinin kollarının kesildiğini görmek

Rüyada birinin kollarının kesildiğini görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına delalettir.

Rüyada birinin kollarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde, aile meselelerinizde veya iş hayatınızda bazı güçlüklerle karşılaşabilirsiniz.İnsanlarla sürtüşme meylindesiniz.

Rüyada kolun kesildiğini görmek amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına yorulur.

Rüyada kolu kesilmek evinin geçiminin zorlaşacağına, güçlükle elde edilecek başarı, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolunun kesilmesini görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, nefsine uyacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kollarının kesildiğini görmek mevlit okutacağına, kötü karakterli bir kadına, kişinin hayatının değişeceğine rivayet eder.

Rüyada kolu kesildiğini görmek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine tabir olunur.

Rüyada kollarımın kesildiğini görmek hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, kendinden emin adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kol kesilmesini görmek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, işlerin yoluna gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolunun kesilmesi görmek güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments