Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunun kesileceğini görmek

Rüyada kolunun kesileceğini görmek

Rüyada kolunun kesileceğini görmek başarılı adımlar atılacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, zorlukların bir anda biteceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada kolunun kesileceğini gördüyseniz:

  • Yeni şeylerin veya diyalogların peşinden gidebilirsiniz.

Rüyada kolu kesildiğini görmek başarısının ve kazancının sürekli olacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kol kesilmesini görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, ilim irfan sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin kollarının kesildiğini görmek çevrenizden takdir görmeye, üzüleceğine ve yıpranacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine delalet eder.

Rüyada kolun kesilmesi görmek sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin kolunun kesildiğini görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına delalet eder.

Rüyada sağ kolunun kesildiğini görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının kolunun kesildiğini görmek sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sol kolun kesildiğini görmek deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments