Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk temizlemek

Rüyada koltuk temizlemek

Rüyada koltuk temizlemek mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, dirliğin bozulabileceğine, sevilip sayılacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada koltuk temizlemek gördüyseniz:

  • Karışıklıklar veya karmaşa söz konusu olabilir.

Rüyada koltuk altı kılı temizlemek bankadaki hesabının büyüyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, mevki edineceğine işarettir.

Rüyada koltuk temizlemek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine delalettir.

Rüyada koltuk altını temizlemek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına, namının yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altı temizlemek atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kılını temizlemek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına işaret eder.

Rüyada koltuk altı kıllarını temizlemek başına türlü belalar geleceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor renk koltuk görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada koltuğa ters oturmak bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, her şeyin yenileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments