Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altı temizlemek

Rüyada koltuk altı temizlemek

Rüyada koltuk altı temizlemek çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada koltuk altı temizlemek gördüyseniz:

  • Tamir veya düzenleme gibi konularda yapacağınız sakarlıklardan gelen büyük zararlara açıksınız.

Rüyada koltuk altı temizlemek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, sağlığını geri kazanacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada koltuk altı kılını temizlemek şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine inanılır.

Rüyada koltuk altı kıllarını temizlemek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kılı temizlemek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, ağız tadının bozulmayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada koltuk temizlemek içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada koltuk altını temizlemek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına yorulmaktadır.

Rüyada koltuk aldığını görmek sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada koltuk altı tıraş etmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments