Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar tamir etmek

Rüyada duvar tamir etmek

Rüyada duvar tamir etmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, evdeki nimetin çoğalacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına yorulur.

Rüyada duvar tamir etmek gördüyseniz:

  • Özür dileme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada evin duvarını tamir etmek solan yüzünün güleceğine, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yıkılan duvarı tamir etmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada duvar tamir etmek kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, yüzlerin asılacağına, kazancının günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvarı tamir etmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada baca tamir etmek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada eski ev tamir etmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cami tamir etmek karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev tamiri yapmak bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments