Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altının kıllı olduğunu görmek

Rüyada koltuk altının kıllı olduğunu görmek

Rüyada koltuk altının kıllı olduğunu görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altının kıllı olduğunu gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan fırsatları hedefe giden yolda bir davet olarak görmelisiniz.

Rüyada kendi koltuk altını kıllı görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına inanılır.

Rüyada koltuk altında siyah kıl görmek büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına rivayet eder.

Rüyada koltuk altının kıllandığını görmek kazancın daha da arttırılacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada koltuk altından kıl almak geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altındaki kılları görmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına işarettir.

Rüyada koltuk altında uzun kıllar görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada koltuk altının kıllarının uzadığını görmek maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına delalet eder.

Rüyada koltuk altındaki kılları almak kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments