Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altından kıl almak

Rüyada koltuk altından kıl almak

Rüyada koltuk altından kıl almak sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, sadaka ya da zekat vereceğine, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada koltuk altından kıl almak gördüyseniz:

  • Pervasız tutumunuz yüzünden ilişkiniz açışa çıkabilir.

Rüyada koltuk altında uzun kıl görmek statü atlayacağına, rütbe edineceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altından kıl koparmak ruhani önderlik yapacağına, ev taşımaya, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altında kıl görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, kendisini çok yıpratacağına işarettir.

Rüyada koltuk altındaki kılları kesmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, işlerinin azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altının kıllandığını görmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altında çok kıl görmek maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altının kıllı olduğunu görmek bereketli işler yapacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altındaki kılları almak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments