Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altının kıllandığını görmek

Rüyada koltuk altının kıllandığını görmek

Rüyada koltuk altının kıllandığını görmek elinde bulunan imkânların bollaşacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, asosyal bir insan haline geleceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada koltuk altının kıllandığını gördüyseniz:

  • Belli bir tuzak, kurgu, tartışma ya da ihanet nedeniyle bir kişiye sevginiz azalabilir.

Rüyada koltuk altının kıllarının uzadığını görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, zor zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada koltuk altında kılı görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada koltuk altının kıllı olduğunu görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının koltuk altında kıl görmek herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına işarettir.

Rüyada koltuk altında kıl koparmak uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altının kıllı olmasını görmek işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada kendi koltuk altını kıllı görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada koltuk altının kıllandığını görmek işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments