Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi koltuk altını kıllı görmek

Rüyada kendi koltuk altını kıllı görmek

Rüyada kendi koltuk altını kıllı görmek kendisini korumaya alacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, huzurunu kaybedeceğine, giderlerin artış göstereceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işaret eder.

Rüyada kendi koltuk altını kıllı gördüyseniz:

  • Belli bir planınız kabul görebilir veya hızla yenilenmesi gerektiği ortaya çıkabilir.

Rüyada koltuk altından kıl koparmak yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, bir işe soyunacağına rivayet eder.

Rüyada koltuk altındaki kılları kesmek zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altını kıllı görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, iflas edeceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altının kıllarının uzadığını görmek iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına delalettir.

Rüyada koltuk altında kılı görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altının kıllı olduğunu görmek yeni bir çevre edinileceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altındaki kılları almak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada koltuk altında uzun kıllar görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments