Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altında kılı görmek

Rüyada koltuk altında kılı görmek

Rüyada koltuk altında kılı görmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altında kılı gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız çalışmalar daha verimli olabilir.

Rüyada koltuk altında kıl koparmak musibetlerin yaşanacağına, maddi durumun düzeleceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada koltuk altında uzun kıllar görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altında kıl görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada koltuk altının kıllı olduğunu görmek geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine inanılır.

Rüyada koltuk altının kıllarının uzadığını görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altından kıl koparmak işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada koltuk altında kılı görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altının kıllandığını görmek başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments