Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altının kıllı olmasını görmek

Rüyada koltuk altının kıllı olmasını görmek

Rüyada koltuk altının kıllı olmasını görmek daha fazla dünya malı sahibi olacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, düşmanlarımızı alt etmeye, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, içine düşen fesada yeniliceğine işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altının kıllı olmasını gördüyseniz:

  • Bir kimseye yabancılaşabilir, ayrılabilirsiniz.

Rüyada koltuk altında kılı görmek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, üstün başarılar alacağına işarettir.

Rüyada koltuk altında uzun kıl görmek rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada koltuk altında çok kıl görmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine delalet eder.

Rüyada koltuk altından kıl koparmak bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, parasının ve canın güvende olacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine tabir olunur.

Rüyada koltuk altının kıllandığını görmek geçim derdinden kurtulacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına işaret eder.

Rüyada koltuk altındaki kılları görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına yorulur.

Rüyada koltuk altında uzun kıllar görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kendi koltuk altını kıllı görmek itibarını zedeleyeceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments