Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altında yara görmek

Rüyada koltuk altında yara görmek

Rüyada koltuk altında yara görmek kendisini kazanmaya odaklayacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, zenginliği bulacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına alamet eder.

Rüyada koltuk altında yara gördüyseniz:

  • Her ne kadar koşullar öyle gerektiriyor gibi görünse de, prensiplerinizden vazgeçmeniz veya olmadığınız birisi gibi davranmaya çalışmanız gerekmiyor.

Rüyada koltuk altında yara görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine rivayet eder.

Rüyada koltuk altının terlediğini görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, işlerinin hemen hallolacağına delalet eder.

Rüyada koltuk altından kıl almak iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına delalet eder.

Rüyada koltuk altını öpmek kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına işaret eder.

Rüyada koltuk altında kıl koparmak karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altında tüy görmek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, sorunların bir bir çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altında sivilce görmek sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altındaki kılları yolmak rızkın daim ve hayırlı olacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments