Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altında toz görmek

Rüyada koltuk altında toz görmek

Rüyada koltuk altında toz görmek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, küskünlüklerin oluşacağına, yüzlerin asılacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, iyiye ve güzel olana ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altında toz gördüyseniz:

  • Yanlış yargılarda bulunmamak için akşamı hafif planlara ayırmakta fayda var.

Rüyada koltuk altında toz görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yatağın altında toz görmek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, vaaz ve nasihate, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına yorulur.

Rüyada halı altında toz görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada altın toz görmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın tozu toplamak ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, eşe dosta yardım edileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına delalet eder.

Rüyada halının altında toz görmek amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, sorunlarının günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada yatak altında toz görmek güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın tozu görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, ekmek bulamayacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments