Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının koltuk altını görmek

Rüyada başkasının koltuk altını görmek

Rüyada başkasının koltuk altını görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, rızıksız kalacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, çektiği zorlukların biteceğine alamet eder.

Rüyada başkasının koltuk altını gördüyseniz:

  • Belli bir iş ya da proje üzerinde çalışıyorsanız sonuç almak üzere olabilirsiniz.

Rüyada koltuk altından bıçaklanmak aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına işaret eder.

Rüyada koltuk altında uzun kıl görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına rivayet eder.

Rüyada koltuk altından kıl koparmak büyük sıkıntılar çekeceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada koltuk altında beze görmek sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, ortalığın karışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının koltuk altında kıl görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, üzüntülerinin biteceğine, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına alamet eder.

Rüyada koltuk altını temizlemek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına tabir olunur.

Rüyada koltuk altında saç görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, bol rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altında sivilce görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments