Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altında kıl görmek

Rüyada koltuk altında kıl görmek

Rüyada koltuk altında kıl görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, eşiyle bahtiyar olacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altında kıl gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Rüyada koltuk altının kıllı olduğunu görmek eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına delalettir.

Rüyada koltuk altında kılı görmek yorgun ve hasta hissedeceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına yorulur.

Rüyada koltuk altında kıl görmek mutluluğu yakalayacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına alamet eder.

Rüyada koltuk altını kıllı görmek sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına işarettir.

Rüyada başkasının koltuk altında kıl görmek işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına delalettir.

Rüyada kendi koltuk altını kıllı görmek elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına rivayet eder.

Rüyada koltuk altında kıl almak bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada koltuk altındaki kılları almak bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments