Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işaret edilmek

Rüyada işaret edilmek

Rüyada işaret edilmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine delalet etmektedir.

Rüyada işaret edilmek gördüyseniz:

  • Elde etmek istediğiniz bir şeyi bir kadın, sizden önce davranarak veya sizi engelleyerek bozabilir.

Rüyada parmakla işaret edilmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine delalet eder.

Rüyada işaret edilmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada işaret parmağın kesildiğini görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına delalettir.

Rüyada işaret fişeği görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada define işareti görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, karlı çıkacağına, yaşadığı stresin biteceğine delalet eder.

Rüyada işaret diliyle konuşmak zahmetli bir işin sona ereceğine, çok sevinçli haberler alacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına inanılır.

Rüyada şeytan işareti görmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yüzüğü işaret parmağına takmak daha büyük başarılar kazandıracağına, aileden ayrı kalınacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments