Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altı kılı kesmek

Rüyada koltuk altı kılı kesmek

Rüyada koltuk altı kılı kesmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, çıkış yolları bulacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada koltuk altı kılı kesmek gördüyseniz:

  • Gizli duygusal beraberlikler içinde olan bir kişiyseniz ilişkiniz açığa çıkabilir.

Rüyada koltuk altı kılını kesmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada koltuk altı kılı kesmek bankadaki hesaplarının da kabaracağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altındaki kılları kesmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kılı almak her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kılı temizlemek huzurunun yerine geleceğine, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına inanılır.

Rüyada koltuk altı kıllarını koparmak arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye rivayet eder.

Rüyada koltuk altı kılını temizlemek yakında işlerinin aksayacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıl görmek sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments