Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altı kıl görmek

Rüyada koltuk altı kıl görmek

Rüyada koltuk altı kıl görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, günah işlemeyi terk edeceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıl gördüyseniz:

  • Bazı konularda verdiğiniz kararların doğruluğu hakkında kafanızda soru işaretleri olabilir.

Rüyada koltuk altı kılı yolmak sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına inanılır.

Rüyada koltuk altı kıllarını uzamış görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada koltuk altı kıl görmek hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, nefsine yenileceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına alamet eder.

Rüyada koltuk altı kıllarının uzadığını görmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada koltuk altı kılının uzadığını görmek hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına delalet eder.

Rüyada koltuk altı kılı görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllarını aldığını görmek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine inanılır.

Rüyada koltuk altı kılını temizlemek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments