Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altı kılı almak

Rüyada koltuk altı kılı almak

Rüyada koltuk altı kılı almak sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, zorlukların günden güne artacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altı kılı almak gördüyseniz:

  • Eski problemleri çözmeniz daha iyi bir yaşam tarzı doğurabilecek yoldan ilerlemenizi sağlayabilir.

Rüyada koltuk altı kıllarını almak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada koltuk altı kılı görmek bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, alım gücünün zayıflamayacağına yorulur.

Rüyada koltuk altı kıllarını temizlemek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, işindeki verimin artacağına rivayet eder.

Rüyada koltuk altı kılını temizlemek duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada koltuk altı kıllarını görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine delalettir.

Rüyada kıllı koltuk altı görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, acı veren kazalara, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına tabir olunur.

Rüyada koltuk altı kıllarını yolmak bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada koltuk altı kıllarını uzamış görmek anlaşmazlıkların biteceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments