Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altı kılını kesmek

Rüyada koltuk altı kılını kesmek

Rüyada koltuk altı kılını kesmek meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, işlerini büyüteceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, işlerinin toparlanacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada koltuk altı kılını kesmek gördüyseniz:

  • Kendinize bile yabancı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, bir çok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz.

Rüyada koltuk altı kılını kesmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada koltuk altı kılı kesmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, gözünü en yukarılara dikeceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altındaki kılları kesmek sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine delalettir.

Rüyada koltuk altı kıllarını aldığını görmek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine işaret eder.

Rüyada koltuk altı kıllarını koparmak ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, işlerinin istediği gibi olacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kılını görmek stresten uzaklaşacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, kendini çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada koltuk altı kılını almak kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altı kıllarını almak yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments