Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altı kıllarını uzamış görmek

Rüyada koltuk altı kıllarını uzamış görmek

Rüyada koltuk altı kıllarını uzamış görmek mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllarını uzamış gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylarla karşılaşmanın verdiği şaşkınlıkla altüst olabilirsiniz.

Rüyada koltuk altı kıllarını uzamış görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kılları uzamış görmek alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada kıl uzaması görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına alamet eder.

Rüyada burun kıllarının uzamasını görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına delalettir.

Rüyada uzamış kıl görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada kılların uzamasını görmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine rivayet eder.

Rüyada koltuk altı kıllarını almak atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada koltuk altı kılını kesmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments