Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuğun kırıldığını görmek

Rüyada koltuğun kırıldığını görmek

Rüyada koltuğun kırıldığını görmek rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına alamet etmektedir.

Rüyada koltuğun kırıldığını gördüyseniz:

  • Ya da ortaya çıkan bilgilere veya elinize geçen haberlere göre pozisyon almanız doğru olmayabilir.

Rüyada kırılmış koltuk görmek kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, günü birlik tatillere çıkacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada koltuk kırıldığını görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada koltuğun kırıldığını görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada parlak koltuk görmek eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada lacivert koltuk görmek kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, aile hayatına adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek koltuk görmek çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının koltuk altını görmek kazancın daha da artacağına, hataların telafi edileceğine, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine alamet eder.

Rüyada eve koltuk geldiğini görmek çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments