Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve koltuk geldiğini görmek

Rüyada eve koltuk geldiğini görmek

Rüyada eve koltuk geldiğini görmek engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına delalettir.

Rüyada eve koltuk geldiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi açıkça ifade etmeye çalışırken kötü bir durumda kalmamaya özen göstermelisiniz.

Rüyada eve koltuk geldiğini görmek sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve koltuk almak eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına işarettir.

Rüyada evde koltuk görmek sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada eve yeni koltuk almak sıkıntılı bir işe girileceğine, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına işaret eder.

Rüyada eve koltuk takımı almak başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, günahtan temizlenmeye delalettir.

Rüyada evden koltuk atmak başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev koltuğu görmek ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına işaret eder.

Rüyada evden koltuk çıkarmak sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments