Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lacivert koltuk görmek

Rüyada lacivert koltuk görmek

Rüyada lacivert koltuk görmek işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, elinin de bollaşacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, işlerinde kara geçeceğine inanılır.

Rüyada lacivert koltuk gördüyseniz:

  • Duygusal etkiler altında olacaksınız; Fazlasıyla sıkılabilirsiniz Bazı ilişkilerinizde fırsat kaçırmış veya kaçırmak üzere olabilirsiniz.

Rüyada lacivert koltuk görmek maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lacivert şal görmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada lacivert araba almak mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, çok sağlıklı olunacağına, yüzünün de güleceğine yorulur.

Rüyada lacivert elbise görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada lacivert at görmek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, insanlardan uzaklaşılacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada lacivert külotlu çorap görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada lacivert oje görmek evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada lacivert eşarp takmak mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, işlerinin hızlanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments